Skip to main content

Upptäck den laddbara friheten

Den laddbara friheten handlar om att se möjligheter, med viljan att utforska dem. En ambition att vara i ständig rörelse. För Kia innebär det nutida körning med innovation och teknik i framkant, till exempel möjligheten att använda bilen som en mobil powerbank och ladda och driva annan elektrisk utrustning, och på så sätt låta resorna gå längre. Kia inspireras av vattnets starka drivkraft som, precis som vi, alltid rör sig framåt. Allting till tonerna av nyskriven musik från ett av Sveriges mest innovativa band.

Upptäck en elektrifierad bil från Kia, och den laddbara friheten.

  Ett liv med Kia – på dina villkor.

  Föredrar du att leasa en Kia på ett enkelt och bekymmersfritt sätt, mot en månadsavgift (baserad på val av bilmodell, extrautrustning och ränta)? Eller vill du ha ett flexibelt och skräddarsytt billån som gör att du kan äga din Kia? Oavsett vad du väljer så har Kia smidiga finansieringslösningar för just dig, inklusive serviceavtal.

  Använd bilen som strömkälla.

  Med den innovativa funktionen Vehicle-2-Device kan du använda bilen som strömkälla för att ladda och driva andra elektriska apparater. Ge ström åt kaffekokaren på utflykten, ladda en eFoil-bräda, elcykel eller till och med en annan elbil. Både Kia EV6 och Kia Niro EV är utrustade med Vehicle-2-Device-funktion.

  Kias mål – 100% laddbart 2024.

  Kia vill att så många som möjligt ska kunna ställa om till att köra på el och sedan 2013 har Kia lanserat 8 laddbara bilmodeller. Idag har Kia en laddbar försäljning på 83 %. Dessutom har Kia 35 gram genomsnittligt CO2-utsläpp jämfört med snittet i Sverige på 74 gram CO2. Men Kia nöjer sig inte där. Målet är 100 % laddbar försäljning i Sverige år 2024.

  Statistik: YTD jan-okt 2022. Bränsleförbrukning blandad körning enligt körcykeln WLTP:
  e-Soul till XCeed Plug-In Hybrid 0-1,7 l/100km, C02-utsläpp 0-38g/km.