Skip to main content

60 ÅR AV KÖRGLÄDJE

Bilhallen grundades 1964 i Viskan. Sedan 1988 finns vi i anslutning till Sundsvalls västra utfart – Nacksta.

Från och med januari 2017 ligger vår helhjärtade satsning på en framtid med Kia och begagnade bilar i våra nya lokaler på Mejselvägen 14.

Vi tror att vårt snart 60-åriga kunnande tillsammans med vår toppmoderna bilanläggning ska få dig som kund att känna trygghet i bilägandet, oavsett om du köper en bil eller besöker vår verkstad. Varmt välkommen!

INTEGRITETSPOLICY

POLICY FÖR BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi värnar om din personliga integritet och arbetar därför för att säkerställa ett högt skydd för hur vi hanterar dina personuppgifter. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg när du anförtror oss dina personuppgifter. Därför syftar denna personuppgiftspolicy dels till att förklara hur och när samt för vilka ändamål vi behandlar dina personuppgifter, dels till att beskriva vilka rättigheter du har och hur du kan göra dem gällande. Du kan när som helst ta kontakt med oss om du har några frågor gällande denna personuppgiftspolicy.

Vi är ansvariga för dina personuppgifter Bilhallen Sundsvall AB med organisationsnummer 556038-7002 och adress Mejselvägen 14, 853 50 Sundsvall är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som vi behandlar om dig.

VARFÖR BEHANDLAR VI PERSONUPPGIFTER OM DIG?

Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna marknadsföra samt tillhandahålla dig våra tjänster och produkter. Det innebär att vi behandlar personuppgifter för att kunna sälja bilar, utföra verkstadstjänster samt marknadsföra dessa tjänster och produkter till dig. Vi kan även komma att utföra kundundersökningar.

HUR BEHANDLAR VI DINA PERSONUPPGIFTER OCH VILKA UPPGIFTER SAMLAR VI IN OM DIG?

Vi behandlar så få personuppgifter som möjligt om dig. Vår utgångspunkt är att endast samla in de personuppgifter vi verkligen behöver för att kunna ingå eller fullgöra avtal med dig eller för att marknadsföra våra produkter och tjänster till dig. Det innebär att vi strävar efter att endast, bortsett från ren företagsinformation, samla in information om förnamn, efternamn, epostadress, adress och andra kontaktuppgifter till dig. Vi får inte dina personuppgifter på annat sätt än genom ditt tillhandahållande av uppgifterna till oss. Vi kan också få tillgång till dina personuppgifter från någon av våra leverantörer eller samarbetspartners, men endast när det föreligger en avtalsrelation och vi med anledning av den kan behöva dina personuppgifter.

JOBBA HOS OSS

Redovisningsekonom till Bilgruppen i Norr

Bilgruppen i Norr växer och vi förstärker därför teamet med en strukturerad och noggrann redovisningsekonom.

Vi finns idag representerade i Umeå, Kramfors, Örnsköldsvik och Sundsvall. På orterna bedriver vi bilförsäljning, eftermarknad och auktoriserad bilservice med Kia som den röda tråden. Vill du utvecklas och vara med på en tillväxtresa för att möta den elektrifierade framtiden?
– Sök då jobbet som redovisningsekonom hos oss!

Om rollen

Som redovisningsekonom hos oss kommer du att arbeta brett inom ekonomiområdet. De ärenden och uppgifter som du kommer att hantera är bland annat kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, biladministration och avstämningar. Det innebär att arbetsuppgifterna kan komma att variera och du bör därför ha en god förmåga att prioritera och att vara flexibel i ditt arbete.

Arbetet är en heltidstjänst med placering på vår anläggning Bilhallen i Sundsvall. Många av arbetsuppgifterna kommer att innebära självständigt arbete och det är därför viktigt att du är trygg i din roll som ekonom. Ekonomerna inom Bilgruppen i Norr är placerade på våra anläggningar och har ett dagligt internt samarbete. Utöver det så ingår också samarbete med chefer och medarbetare inom organisationen. Rollen innebär en administrativ och stöttande funktion inom verksamheten och du kommer att rapportera direkt till våra ekonomer på respektive ort.

 Om dig

 Vi söker dig som har en ekonomiutbildning exempelvis från gymnasium, universitet, yrkeshögskola eller motsvarande, alternativt att du har arbetat som ekonom tidigare. Rollen innebär arbete i ett högt tempo och vi förutsätter att du är noggrann i ditt arbete. För att trivas i rollen ser vi att du är mål- och resultatinriktad och har ett högt driv. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete som redovisningsekonom. Du uttrycker dig väl på såväl svenska som på engelska i både tal och skrift.

Eftersom vi har ett tätt internt samarbete är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. Viktigast är att du alltid arbetar strukturerat och att du har en positiv inställning till dina arbetsuppgifter.

Eftersom vi köper och säljer bilar är B-körkort ett önskemål i denna roll. För att lyckas i rollen krävs även god datorvana, meriterande är om du har erfarenhet av arbete i Visma eller Kobra II.

 Vi erbjuder

 Koncernen Bilgruppen i Norr bildades i juni 2021 och bedriver genom sina dotterbolag auktoriserad service och försäljning av Kia i städerna Umeå, Kramfors, Sundsvall och Örnsköldsvik. Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter.

Viktigt för oss är att våra medarbetare har en god hälsa och att de trivs på arbetet. Vi har företagshälsovård och erbjuder friskvårdsbidrag. Vi arbetar aktivt för att skapa en lagkänsla och samarbetar dagligen mellan våra olika anläggningar.

 Anställningen är en tillsvidaretjänst på heltid med sex månaders provanställning. Lön efter överenskommelse. Ansökan sker genom mail med CV och personligt brev till rekryteringsansvarig. Sista ansökningsdag är 30 november. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

För frågor angående vår rekryteringsprocess vänligen kontakta rekryteringsansvarig:

Alexandra Sjöström

alexandra.sjostrom@bergnersbil.se

0705179824 För frågor angående rollen vänligen kontakta vår ekonom i Sundsvall

Magnus Elf
magnus.elf@bilhallen.nu