Skip to main content

60 ÅR AV KÖRGLÄDJE

Bilhallen grundades 1964 i Viskan. Sedan 1988 finns vi i anslutning till Sundsvalls västra utfart – Nacksta.

Från och med januari 2017 ligger vår helhjärtade satsning på en framtid med Kia och begagnade bilar i våra nya lokaler på Mejselvägen 14.

Vi tror att vårt snart 60-åriga kunnande tillsammans med vår toppmoderna bilanläggning ska få dig som kund att känna trygghet i bilägandet, oavsett om du köper en bil eller besöker vår verkstad. Varmt välkommen!

INTEGRITETSPOLICY

POLICY FÖR BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi värnar om din personliga integritet och arbetar därför för att säkerställa ett högt skydd för hur vi hanterar dina personuppgifter. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg när du anförtror oss dina personuppgifter. Därför syftar denna personuppgiftspolicy dels till att förklara hur och när samt för vilka ändamål vi behandlar dina personuppgifter, dels till att beskriva vilka rättigheter du har och hur du kan göra dem gällande. Du kan när som helst ta kontakt med oss om du har några frågor gällande denna personuppgiftspolicy.

Vi är ansvariga för dina personuppgifter Bilhallen Sundsvall AB med organisationsnummer 556038-7002 och adress Mejselvägen 14, 853 50 Sundsvall är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som vi behandlar om dig.

VARFÖR BEHANDLAR VI PERSONUPPGIFTER OM DIG?

Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna marknadsföra samt tillhandahålla dig våra tjänster och produkter. Det innebär att vi behandlar personuppgifter för att kunna sälja bilar, utföra verkstadstjänster samt marknadsföra dessa tjänster och produkter till dig. Vi kan även komma att utföra kundundersökningar.

HUR BEHANDLAR VI DINA PERSONUPPGIFTER OCH VILKA UPPGIFTER SAMLAR VI IN OM DIG?

Vi behandlar så få personuppgifter som möjligt om dig. Vår utgångspunkt är att endast samla in de personuppgifter vi verkligen behöver för att kunna ingå eller fullgöra avtal med dig eller för att marknadsföra våra produkter och tjänster till dig. Det innebär att vi strävar efter att endast, bortsett från ren företagsinformation, samla in information om förnamn, efternamn, epostadress, adress och andra kontaktuppgifter till dig. Vi får inte dina personuppgifter på annat sätt än genom ditt tillhandahållande av uppgifterna till oss. Vi kan också få tillgång till dina personuppgifter från någon av våra leverantörer eller samarbetspartners, men endast när det föreligger en avtalsrelation och vi med anledning av den kan behöva dina personuppgifter.