Skip to main content

VILL DU JOBBA HOS OSS PÅ BILHALLEN?

Fordonstekniker till Bilhallen, Bilgruppen i Norr Sudsvall 

Succén fortsätter och Bilgruppen i Norr växer, vi förstärker därför teamet med en tekniskt intresserad fordonstekniker till Bilhallen!

Bilgruppen i Norr finns idag representerad i Umeå, Kramfors, Örnsköldsvik och Sundsvall. På orterna bedriver vi bilförsäljning, eftermarknad och auktoriserad bilservice med Kia som den röda tråden. Är bilar din stora passion? Strävar du efter kvalitet och noggrannhet i ditt dagliga arbete? Är du effektiv och ambitiös? I så fall vet vi att du kommer att trivas hos oss!

Om rollen

Vi är auktoriserad märkesverkstad för Kia och Mitsubishi och är en av Sundsvalls modernaste personbilsverkstäder. Vi strävar efter att alltid leverera kvalitetskänsla till alla våra kunder. Vi jobbar i ljusa och nyrenoverade lokaler med och med den senaste utrustningen. Som fordonstekniker hos oss jobbar du med framtidens elbilar och alltid de nyaste produkterna. Arbetet består i att utföra service, reparationer, felsökning och förebyggande underhåll på personbilar. Diagnostisering av bilarnas status sker i huvudsak med hjälp av data från bilens elektroniska system. Arbetet är sker på dagtid, måndag till fredag.

Om dig
Vi söker dig som har dokumenterad arbetslivserfarenhet som fordonstekniker. Ett krav för denna tjänst är att du har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga och muntliga instruktioner på såväl svenska som på engelska. För att trivas i rollen så bör du känna dig bekväm med självständigt arbete som fordonstekniker. En stor del av det dagliga arbetet sker med dator därför är vana av att arbeta med datorer och olika tekniska system meriterande.

Vi söker dig som ser positivt på dina arbetsuppgifter och som har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du förstår vikten av att vara socialt utåtriktad och har lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare. Vi ser att du kan ta egna initiativ och prioritera mellan olika arbetsuppgifter även under tidspress. Viktigt är att du värdesätter kvalitet och noggrannhet. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Vi erbjuder

Koncernen Bilgruppen i Norr bildades i juni 2021 och bedriver genom sina dotterbolag auktoriserad service och försäljning av Kia. Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi ser kompetensutveckling som en naturlig del av det dagliga arbetet och våra leverantörer erbjuder utbildningar som du kommer att få ta del av i samråd med servicemarknadschef.

Viktigast för oss är att våra medarbetare har en god hälsa och att de trivs på arbetet. Vi har företagshälsovård och erbjuder förmåner så som friskvårdsbidrag. Vi arbetar aktivt för att skapa en lagkänsla och samarbetar dagligen mellan våra olika anläggningar.

Anställningen är en tillsvidaretjänst på heltid med sex månaders provanställning. Lön efter överenskommelse. Rekryteringen kommer att ske löpande och sista ansökningsdag är 22/3, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför redan idag!

Ansökan sker via mail med CV till rekryteringsansvarig.

För frågor angående rollen vänligen kontakta rekryterande chef

Maria Nilsson
Plats- och servicemarknaschef
060 14 41 77 
maria.nilsson@bilhallen.nu

För frågor angående vår rekryteringsprocess vänligen kontakta rekryteringsansvarig
Alexandra Sjöström
090-702396
alexandra.sjostrom@bergnersbil.se

Vi ser fram emot att höra från dig!


Bilsäljare till Bilhallen, Bilgruppen i Norr Sundsvall

  • Vill du vara med på en tillväxtresa för att möta den elektrifierade framtiden?

Succén fortsätter och Bilgruppen i Norr växer! Vi förstärker därför teamet med en driven bilsäljare som vill vara med på resan mot Norrlands starkaste bilåterförsäljare!

Bilgruppen i Norr finns idag representerad i Umeå, Kramfors, Örnsköldsvik och Sundsvall. På orterna bedriver vi bilförsäljning, eftermarknad och auktoriserad bilservice med Kia som den röda tråden.

Om rollen

Som säljare hos oss ansvarar du för hela affären från initierad kundkontakt till levererad bil. Det innebär bland annat att skapa och upprätthålla relationer till nya och befintliga kunder, att utarbeta och att på ett förtroendeingivande sätt presentera finansieringslösningar samt att leverera och följa upp sålda bilar. Utöver detta ingår också intern hantering av begagnatflödet. Arbetet sker i huvudsak på plats i vår bilhall I Sundsvall. Tillsammans med dina kollegor ansvarar ni för att de bilar vi säljer presenteras på ett konkurrenskraftigt sätt både online och fysiskt i butik. 

Hos oss strävar vi alltid efter ett gott samarbete och mot högsta möjliga kundnöjdhet. Rollen som säljare hos oss är fartfylld och innebär daglig kundkontakt fysiskt i butik men också över telefon och via mail.

Om dig

Vi söker dig som trivs i ett högt tempo och har ett starkt affärsdriv. Du är social och trivs i kundmötet. Vi ser att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet och tidigare arbete med försäljning är mycket meriterande. Viktigt är att du trivs med att arbeta självständigt och att du har lätt för att ta egna initiativ. Vi tror att den som drivs av att se resultat i sitt arbete kommer att lyckas i denna roll. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Ett krav för denna roll är B-körkort.

Vi erbjuder

Hos oss har vi en familjär känsla samtidigt som vi erbjuder tryggheten i att vara en del av en större och expansiv koncern. Vi har kollektivavtal och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter. Vi ser att kompetensutveckling är viktigt för att våra medarbetare ska fortsätta att utvecklas och trivas på arbetsplatsen.

Anställningen är en tillsvidaretjänst på heltid där helgtjänstgöring (varannan lördag) ingår, vi tillämpar 6 mån provanställning. Lön efter överenskommelse. Rekryteringen kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför redan idag! Sista ansökningsdag är 17/3.

Viktigast för oss är att våra medarbetare har en god hälsa och att de trivs på arbetet. Vi har företagshälsovård och erbjuder förmåner så som friskvårdsbidrag. Vi arbetar aktivt för att skapa en lagkänsla och samarbetar dagligen mellan våra olika anläggningar.

Ansökan sker via mail med CV till rekryteringsansvarig.

För frågor angående vår rekryteringsprocess vänligen kontakta rekryteringsansvarig
Alexandra Sjöström
090-702396
alexandra.sjostrom@bergnersbil.se        

För frågor angående rollen vänligen kontakta rekryterande chef
Emil Ellertz
070- 3111767
emil.ellertz@bilhallen.nu